Meld u aan als winkelier

Bent u winkelier binnen de gemeentegrenzen van Assen? Dan kunt u ook producten, diensten en activiteiten aanbieden aan mantelzorgers! De facturatie en betaling verloopt geheel automatisch, hier hoeft u niets voor te doen. Doet u mee?

Meld u aan als organisatie

Is uw organisatie gevestigd binnen de gemeentegrenzen van Assen? Dan kunt u ook producten, diensten en activiteiten aanbieden aan mantelzorgers! De facturatie en betaling verloopt geheel automatisch, hier hoeft u niets voor te doen. Doet u mee?

Meld u aan als vereniging

Is uw vereniging gevestigd binnen de gemeentegrenzen van Assen? Dan kunt u ook producten, diensten en activiteiten aanbieden aan mantelzorgers! De facturatie en betaling verloopt geheel automatisch, hier hoeft u niets voor te doen. Doet u mee?

Doet u ook mee? Deelname is gratis.

Elke winkelier, ondernemer en organisatie mag producten aanbieden in deze mantelzorgwinkel. Er zijn maar een paar spelregels. De belangrijkste: uw bedrijf is gevestigd in gemeente Assen. U plaatst maximaal 20 producten in de winkel. Uw deelname is geheel gratis. U draagt alleen een bijdrage af bij verkoop. En bestellingen worden afgehaald bij uw bedrijf, maar u mag deze ook verzenden.

Partners