Aanbieder worden

Ruim 1900 mantelzorgers krijgen een mantelzorgwaardering van de gemeente Assen. De mantelzorgwaardering heeft een waarde van € 100,00. Mantelzorgers kunnen dit bedrag uitgeven in onze webwinkel.

Jouw producten kunnen in onze webwinkel staan. Elke organisatie uit de gemeente Assen mag producten, diensten en activiteiten aanbieden in de webwinkel. Dit geldt voor iedere winkelier, vereniging, ondernemer en ieder bedrijf. De enige voorwaarde die wij stellen is dat je producten moet kunnen aanbieden die aansluiten bij het doel van Informele Zorg Assen.

Meedoen is heel makkelijk:

  1. Meld je aan op Informele Zorg Assen.
  2. Ontvang je inloggegevens per e-mail als je aanmelding is goedgekeurd.
  3. Plaats producten in de webwinkel via het productbeheer.
Meld je aan

Wij beoordelen alle aanmeldingen van aanbieders binnen 14 dagen. Als je bent goedgekeurd kun je direct producten plaatsen en bestellingen ontvangen.

Bestellingen kunnen na 5 dagen worden afgehaald met een afhaalbewijs. Zo heb je voldoende tijd om de bestelling te verwerken. Bij het afhalen van een bestelling noteer je de afhaalcode waarmee je de bestelling kan afboeken.

Als je hebt aangegeven dat je het product kan versturen, dan kan de mantelzorger hier ook voor kiezen. Bestellingen moeten ook binnen 5 dagen worden verstuurd.

Uitbetalen

Als aanbieder ontvang je de bestellingen vanuit Informele Zorg Assen. Ook de betalingen ontvang je rechtstreeks van Informele Zorg Assen. Deelname is gratis, bij je verkopen draagt je organisatie 15% af.

Wij betalen de afgeboekte bestellingen altijd op de eerste maandag van de volgende maand uit.

Veelgestelde vragen

Elke organisatie uit de gemeente Assen mag producten, diensten en activiteiten aanbieden in de webwinkel. Dit geldt voor iedere winkelier, vereniging, ondernemer en ieder bedrijf.

Ben je een organisatie uit de gemeente Assen en wil je meedoen? Meld je dan aan als aanbieder.

Aanmeldingen als aanbieder beoordelen wij binnen 14 dagen. Na beoordeling krijg je altijd per e-mail een bericht van ons.

Afwijzingen van een aanmelding als aanbieder kan verschillende redenen hebben:

  • De organisatie is niet gevestigd in de gemeente Assen.
  • De organisatie verkeert in surseance van betaling of faillissement.
  • De organisatie is niet verifieerbaar bij de Kamer van Koophandel.

Als je vindt dat deze afwijzing niet terecht is, dan kun je een e-mail sturen naar helpdesk@informelezorgassen.nl. Als je dan ook een telefoonnummer opgeeft dat nemen wij persoonlijk contact met je op.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Alle informatie op één plek