Belangrijke melding

Uw mantelzorgwaardering moet voor 26 december 2017 besteld zijn (en voor 31 december afgehaald zijn). Vanaf 25 december is onze helpdesk alleen via e-mail bereikbaar. In januari sluiten we deze website tijdelijk af en vanaf februari zijn we u dan weer graag van dienst. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Klussendienst Assen – Pittelo

Klussendienst Assen

Voor zelfstandig wonende burgers in Assen. Bij veel thuiswonende Assenaren is behoefte aan hulp bij klussen. Het gaat hierbij om kleine werkzaamheden die men om welke reden dan ook niet zelf kan doen. Voor sommige Assenaren is het hierdoor mede mogelijk om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving.

Wat kunt u van de klussendienst verwachten?
De klussendienst kan u helpen bij kleine werkzaamheden in en om het huis. Het gaat hierbij om kleine klussen waarvoor u geen klusbedrijf laat komen, maar waarvoor u wel hulp nodig heeft.

Wie voert de klussen uit?
De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers. Veel vrijwilligers zijn bereid om iets voor anderen te betekenen of om hun talent in te zetten voor de samenleving. Elke vrijwilliger doet dingen die hij/zij leuk vindt en binnen een redelijk tijdsbestek.

Werkzaamheden klussendienst,enkele voorbeelden van klussen waarbij u een beroep kunt doen op de klussendienst:
schilderij ophangen of iets verven
een lamp ophangen
nieuwe zenders op de TV programmeren
installeren van computer
eenvoudig elektra
elektronica afstellen
eenvoudig tuinwerk
naai en herstelwerk van kleding
overige kleine reparaties

Word vrijwilliger bij de klussendienst.
Als u handig bent en het leuk vindt om als vrijwilliger iets te doen, dan biedt de klussendienst u een goede mogelijkheid om uw talent in te zetten voor uw medewijkbewoners.

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze dienst verbonden. De gemeente Assen ondersteunt dit initiatief financieel. Wel zijn materiaalkosten voor eigen rekening.

Aanmelding voor klussen of als vrijwilliger:
U kunt zich aanmelden bij de coördinator van de klussendienst op de onderstaande tijd.

Pittelo / Lariks
Kantoor SCW Pittelo, Maasstraat 14 (MFA Pittelo)

Gegevens

Datum 21-11-2017
Tijd13:30 - 15:00
LocatieAmstelstraat 14
Categorieën Geen Categorieën

Kaart wordt geladen...

Direct inloggen

Agenda

Nieuwsbrief