Disclaimer Informele Zorg Assen

Versie 1.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Informelezorgassen.nl wordt beheerd door Gemeente Assen, digitale ondersteuning wordt verzorgd door Met Gezond Boerenverstand.

Gemeente Assen en Met Gezond Boerenverstand besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van haar website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten door contact op te nemen met vragen@informelezorgassen.nl.

Hoewel aan de inhoud van de website grote zorg is besteed, aanvaren Gemeente Assen en Met Gezond Boerenverstand geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheden daarvan. Ook aanvaren Gemeente Assen en Met Gezond Boerenverstand geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de webpagina’s welke u via deze site kunt bereiken.

Gemeente Assen en Met Gezond Boerenverstand zijn niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van de website. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te kopiëren, verspreiden of al dan niet tegen een vergoeding beschikbaar te stellen. Het is toegestaan informatie voor persoonlijk gebruik te downloaden en/of te printen.

De informatie opgenomen in e-mails is enkel bestemd voor de geadresseerde. Gemeente Assen en Met Gezond Boerenverstand zijn niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van elektronische middelen van communicatie.