Belangrijke melding

Uw mantelzorgwaardering moet voor 26 december 2017 besteld zijn (en voor 31 december afgehaald zijn). Vanaf 25 december is onze helpdesk alleen via e-mail bereikbaar. In januari sluiten we deze website tijdelijk af en vanaf februari zijn we u dan weer graag van dienst. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Vraag uw mantelzorgwaardering aan

Ondersteunt u een inwoner van gemeente Assen gedurende minimaal 8 uur per week én 3 maanden per jaar? Dan bent u mantelzorger! Gemeente Assen waardeert u graag voor uw inzet met een mantelzorgwaardering. Meld u aan en ontvang binnen enkele weken uw inloggegevens voor informelezorgassen.nl. 

Attendeer uw mantelzorger op deze waardering

Woont u in Assen? En heeft u ondersteuning van iemand gedurende minimaal 8 uur per week én 3 maanden per jaar? Dan kunt u uw mantelzorger attenderen op de mantelzorgwaardering! Gemeente Assen stelt de mantelzorgwaardering beschikbaar aan deze mantelzorgers, aanmelden is eenvoudig en laagdrempelig. 

Uw aandeel in de mantelzorgwaardering

Als professional in de Mantelzorg heeft u een belangrijke rol in het uitreiken van de mantelzorgwaardering. Veel mantelzorgers weten namelijk niet eens dat zij mantelzorger zijn! We hebben posters en flyers om te attenderen op de mantelzorgwaardering. U kunt deze gratis aanvragen via het contactformulier.

Vraag een nieuwe inlog link aan

Voer onderstaand uw e-mailadres in en ontvang direct een nieuwe inlog link op uw e-mailadres.

 

Of bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.