Iedereen is welkom!

Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in het mantelzorgcafé, een ontmoetingsplek voor mantelzorgers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u bijkletsen met andere mantelzorgers of kunt u even ontspannen met een tijdschrift of mooi boek.

 

Waar en wanneer?

De komende twee edities van het mantelzorgcafé staan gepland op donderdag 16 mei en 11 juli van 15.00 tot 17.00 uur in het leescafé van De Nieuwe Kolk. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

 

Hulp nodig bij vervoer?

Wilt u langskomen maar heeft u zelf geen vervoer? Neem dan contact op met Vaart Welzijn om de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen u graag om naar het mantelzorgcafé toe te gaan! U kunt bellen met Merel Put op nummer: 06 – 51 54 47 13. Komt u met de auto? Dan kunt u bij het mantelzorgcafé vragen naar een gratis uitrijkaartje.

 

Netwerk Informele Zorg

Het Netwerk informele zorg houdt zich bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van de (ondersteuning van) informele zorg in Assen. Partners van het netwerk zijn: Gemeente Assen, Vaart Welzijn, MEE Drenthe, Contactpunt Mantelzorg (CPM), Met Gezond Boerenverstand, Mantelzorgmakelaar Drenthe, Mariska van Gennep en ervaringsdeskundigen.

 

Vragen?

Neem gerust contact op met Roelie van Guldener via roelievanguldener@gmail.com.

 

Download hier de flyer:

Download